BASISCURSUS DIGITALE FOTOGRAFIE

Foto's toch weer tegengevallen? Meer uit je camera halen?

Dan is de Basiscursus Digitale Fotografie iets voor jou!

informatie

Veel mensen schaffen enthousiast een digitale (spiegelreflex)camera aan en zetten ‘m op de automatische stand. Dat is jammer, want er is zoveel meer uit een camera te halen!

In vier lessen komen verschillende aspecten van digitale fotografie aan de orde zoals techniek en compositie, portret-, natuur- en landschapsfotografie. Fotografische kennis is niet noodzakelijk; we beginnen bij de basis. Cursisten krijgen opdrachten mee naar huis, waarvan de resultaten tijdens de volgende les gezamenlijk worden besproken. Je foto’s hebben na de cursus meer zeggingskracht en inhoud!

Reacties van cursisten:

* Ik durf nu meer met mijn camera
* Ik heb veel beter leren kijken
* Het waren leuke en leerzame lessen
* Fijne feedback gekregen op de foto’s

Duur: 3 avonden van 19.30 – 21.45 uur en een praktijkochtend van 9.30 – 12.00 uur

Locatie: de studio aan de Vermeerstraat 11b in Ommen

Kosten: € 119,- incl. koffie/thee en fototips

Maximaal 8 deelnemers

NB Privélessen zijn ook mogelijk. In overleg zijn voor groepen andere dan op de site vermelde data mogelijk. Data en tijden in overleg. Kosten: € 145,- voor 3 lessen.

DATA

15 oktober

2020

29 oktober

2020

7 november

2020

19 november

2020

Locatie

Wanneer begint de vervolgcursus?

Astrid

Ik heb veel beter leren kijken en goede feedback gekregen op mijn foto's.

Gerrit

Manager

Meer informatie

Sinds 2010 geef ik met veel plezier geregeld fotocursussen en -workshops. Vanaf 2016 doe ik dat in mijn eigen studio aan de Vermeerstraat 11b in Ommen.

Ik vind het prachtig om te zien dat mensen in zo’n korte tijd zoveel betere foto’s maken. Mensen schaffen vaak een digitale (spiegelreflex)camera aan, maar begrijpen niets van de gebruiksaanwijzing en laten de camera daarom maar op de meest automatische stand staan. Jammer, want er kan zoveel meer met een camera! In drie avonden en een (zaterdag)ochtend leer ik mijn cursisten hun eigen camera kennen en leg ik de belangrijkste functies en instellingen van de camera uit.