Veel mensen schaffen enthousiast een digitale (spiegelreflex)camera aan en zetten ‘m eerst op de automatische stand en laten ‘m vervolgens daarop staan. Dat is jammer, want er is zoveel meer uit een camera te halen!

In vier lessen komen verschillende aspecten van digitale fotografie aan de orde zoals techniek en compositie, portret-, natuur- en landschapsfotografie. Fotografische kennis is niet noodzakelijk; we beginnen bij de basis. Cursisten krijgen opdrachten mee naar huis, waarvan de resultaten tijdens de volgende les gezamenlijk worden besproken. Je foto’s hebben na de cursus meer zeggingskracht en inhoud!

Reacties van cursisten:

* Ik durf nu meer met mijn camera
* Ik heb veel beter leren kijken
* Het waren leuke en leerzame lessen
* Fijne feedback gekregen op de foto’s

Duur: 3 avonden van 19.30 – 21.45 uur en een praktijkochtend van 9.30 – 12.00 uur

De avonden zijn op de woensdagen 4 en 18 september en 9 oktober en de praktijkochtend is op zaterdag 28 september.

Kosten: € 139,- incl. koffie/thee en fototips

Maximaal 8 deelnemers

Sinds 2010 geef ik met veel plezier geregeld fotocursussen en -workshops. 

Ik vind het prachtig om te zien dat mensen in zo’n korte tijd zoveel betere foto’s maken. Mensen schaffen vaak een digitale (spiegelreflex)camera aan, maar begrijpen niets van de gebruiksaanwijzing en laten de camera daarom maar op de meest automatische stand staan. Jammer, want er kan zoveel meer met een camera! In drie avonden en een (zaterdag)ochtend leer ik mijn cursisten hun eigen camera kennen en leg ik de belangrijkste functies en instellingen van de camera uit.