Veel mensen schaffen enthousiast een digitale (spiegelreflex)camera aan en zetten ‘m op de automatische stand. Dat is jammer, want er is zoveel meer uit een camera te halen!

In vier lessen komen verschillende aspecten van digitale fotografie aan de orde zoals techniek en compositie, portret-, natuur- en landschapsfotografie. Fotografische kennis is niet noodzakelijk; we beginnen bij de basis. Cursisten krijgen opdrachten mee naar huis, waarvan de resultaten tijdens de volgende les gezamenlijk worden besproken. Je foto’s hebben na de cursus meer zeggingskracht en inhoud!

Reacties van cursisten:

* Ik durf nu meer met mijn camera
* Ik heb veel beter leren kijken
* Het waren leuke en leerzame lessen
* Fijne feedback gekregen op de foto’s

Duur: 3 avonden van 19.30 – 21.45 uur en een praktijkochtend van 9.30 – 12.00 uur.

De volgende Basiscursus in 2024 wordt gegeven op de woensdagavonden 27 maart, 10 april en 8 mei.  De praktijkochtend is op zaterdag 20 april 

Opgeven via de mail, het contactformulier of telefonisch.

Kosten: € 139,- incl. koffie/thee en fototips

Maximaal 10 deelnemers.

Woensdag 14 februari

 

Woensdagen 

27 maart, 10 april en 5 mei 2024

Praktijkochtend zaterdag  20 april 2024

Sinds 2010 geef ik met veel plezier geregeld fotocursussen en -workshops. 

Ik vind het prachtig om te zien dat mensen in zo’n korte tijd zoveel betere foto’s maken. Mensen schaffen vaak een digitale (spiegelreflex)camera aan, maar begrijpen niets van de gebruiksaanwijzing en laten de camera daarom maar op de meest automatische stand staan. Jammer, want er kan zoveel meer met een camera! In drie avonden en een (zaterdag)ochtend leer ik mijn cursisten hun eigen camera kennen en leg ik de belangrijkste functies en instellingen van de camera uit.