VERVOLGCURSUS DIGITALE FOTOGRAFIE

Fotografische kennis uitbreiden? Lekker blijven fotograferen?
Neem dan deel aan de Vervolgcursus Digitale Fotografie!

informatie

Voor degenen die de Basiscursus Digitale Fotografie hebben gevolgd en voor mensen die al redelijk fotografische kennis hebben, is er de mogelijkheid de Vervolgcursus Digitale Fotografie te volgen.

In drie avonden en een praktijkochtend wordt wat dieper op de fotografie ingegaan en wordt aandacht besteed aan onder andere: histogram, witbalans, het gebruik van flitsers, fotobewerking, verschillende manieren van belichten en wat de cursisten zelf als onderwerp aandragen. Ook tijdens de Vervolgcursus Digitale Fotografie krijgen cursisten opdrachten mee naar huis, waarvan de resultaten in de volgende les worden besproken. Leuk en leerzaam zijn weer de sleutelwoorden.

Duur: 3 avonden van 19.30 – 21.45 uur en een praktijkochtend van 9.30 – 12.00 uur

Kosten: € 139,- incl. koffie/thee en fototips

Maximaal 8 deelnemers

Data voor de eerstvolgende cursus zijn bekend: de woensdagen 16 oktober, 6 en 27 november; de praktijkochtend is op zaterdag 16 november.

Voor info of opgave: stuur een berichtje via het contactformulier op deze site.

NB Privélessen zijn ook mogelijk. In overleg zijn voor groepen andere dan op de site vermelde data mogelijk. Data en tijden in overleg. Kosten: € 159,- voor 3 lessen.

Locatie

De basis was er al, maar het is leuk nog wat extra mogelijkheden van de camera te ontdekken.

Gerard

De Basiscursus was leuk en leerzaam, maar ik vond veel dingen toch lastig, deze cursus is vooral leuk!

Marleen

DATA

Woensdag 16 oktober 2024

Woensdag 6 november 2024

Prakrijkochtend zaterdag 16 november

Woensdag 27 november 2024

Meer informatie

Sinds 2010 geef ik met veel plezier geregeld fotocursussen en -workshops. 

Ik vind het prachtig om te zien dat mensen in zo’n korte tijd zoveel betere foto’s maken. Mensen schaffen vaak een digitale (spiegelreflex)camera aan, maar begrijpen niets van de gebruiksaanwijzing en laten de camera daarom maar op de meest automatische stand staan. Jammer, want er kan zoveel meer met een camera! In drie avonden en een (zaterdag)ochtend leer ik mijn cursisten hun eigen camera kennen en leg ik de belangrijkste functies en instellingen van de camera uit.