Voor degenen die de Basiscursus Digitale Fotografie hebben gevolgd en voor mensen die al redelijk fotografische kennis hebben, is er de mogelijkheid de Vervolgcursus Digitale Fotografie te volgen.

In drie avonden en een praktijkochtend wordt wat dieper op de fotografie ingegaan en wordt aandacht besteed aan onder andere: histogram, witbalans, het gebruik van flitsers, fotobewerking, verschillende manieren van belichten en wat de cursisten zelf als onderwerp aandragen. Ook tijdens de Vervolgcursus Digitale Fotografie krijgen cursisten opdrachten mee naar huis, waarvan de resultaten in de volgende les worden besproken. Leuk en leerzaam zijn weer de sleutelwoorden.

Duur: 3 avonden van 19.30 – 21.45 uur en een praktijkochtend van 9.30 – 12.00 uur

Kosten: € 139,- incl. koffie/thee en fototips

Maximaal 8 deelnemers

Data voor de eerstvolgende cursus zijn bekend: de  woensdagen 6 en 20  september, zaterdag 30 september en 11  woensdag oktober.

Voor info of opgave: stuur een berichtje via het contactformulier op deze site.

NB Privélessen zijn ook mogelijk. In overleg zijn voor groepen andere dan op de site vermelde data mogelijk. Data en tijden in overleg. Kosten: € 159,- voor 3 lessen.

Woensdag september 6 2023

Woensdag 20 september 2023

Praktijkochtend zaterdag 30 september 2023

Woensdag 11 oktober 2023

Sinds 2010 geef ik met veel plezier geregeld fotocursussen en -workshops. 

Ik vind het prachtig om te zien dat mensen in zo’n korte tijd zoveel betere foto’s maken. Mensen schaffen vaak een digitale (spiegelreflex)camera aan, maar begrijpen niets van de gebruiksaanwijzing en laten de camera daarom maar op de meest automatische stand staan. Jammer, want er kan zoveel meer met een camera! In drie avonden en een (zaterdag)ochtend leer ik mijn cursisten hun eigen camera kennen en leg ik de belangrijkste functies en instellingen van de camera uit.